Samarbeidspartnere 2018

Gunnar%20Knutsen.png

Jensen%20Elektriske.png

Get.png

Gunnar Knutsen AS har fulgt MSA i tykt og tynt gjennom mange år. Gunnar Knutsen AS utfører alle typer massetransport. Gunnar Knutsen AS transporterer masse fra mindre private byggeprosjekter, så vel som fra store næringsbygg.

www.gunnarknutsen.no

Jensen Elektriske har i en årrekke vært en av MSA sine nærmeste støttespillere. Jensen Elektriske finner dere lokalt i Holmengata - og utfører alle typer installasjoner.

www.jensenelektriske.no

Get har siden 2016 vært partner for MSA.
MSA benytter seg av, i likhet med over 1 million privatpersoner og bedrifter, Get sine tjenester gjennom deres fiberbaserte nett. Get har i tillegg til samarbeidet med MSA, vært en av klubbens hovedpartnere siden 2016.

www.get.no

M2.png

Nike.png

G-sport.png

M2 Entreprenør AS har siden 2016 vært en viktig støttespiller for MSA. M2 Entreprenør AS er et entreprenørselskap som utfører komplette håndverkstjenester både til nærings- og privatmarkedet.

www.bundegruppen.no

Nike er verdens største merkevare innenfor idrett. I likhet med klubber som FC Barcelona, Manchester City og Paris Saint Germain er Nike klubbens utstyrsleverandør. Nike leverer vår klubbkolleksjon med en god kombinasjon av innovasjon, design og brukervennlighet.

www.nike.com

G-SPORT er Norges største ledende sportskjede med en stolt historie på over 100 år. G-SPORT Asker er, og har vært gjennom mange år, vår klubbutikk - hvor de er distributør av klubbens kolleksjon gjennom vår utstyrsleverandør.

www.gsport.no

NESTE KAMP