Lommedalen ble for sterke og vant 2-1 tirsdag kveld.

2021-10-01
A-lagsredaksjonen

Holmens lag: Fredrik Arnhjell - Henry Ekerholt, Simen Albin Thøgersen, Max Hallgren, Daniel Mohebbi - Mathias Mikalsen, Jørund Engeseth, Endre Lübeck - Lasse Knutsen, Nicholas Nyquist, Markus Relbo.

Innbyttere: Srosht Omer, Sebastian Ferraz, Abiti Ahmed Abdurqadir, Gabriel Dahl, Vetle Jørgensen.

Selv om Lommedalen lå langt nede på tabellen, var vi forberedt på en tøff kamp mot et fysisk og direkte lag som har spilt jevnt med flere topplag denne sesongen. Men allerede etter tre minutter tar Lommedalen ledelsen. Vi klarer ikke å hindre Lommedalens midtbanespiller å slå i bakrom med deres raske venstrekant. Han skjærer inn fra sin vingposisjon, drar seg forbi Fredrik og setter inn 1-0 omtrent før tilskuerne rekker å sette seg ned med kaffe og vaffel fra kiosken.

Utover i omgangen er Lommedalen knapt i nærheten av vårt mål. Vi skaper flere gode sjanser, den største kommer etter fine kombinasjoner ute mot høyre før Nicholas brassesparker i stolpen. Første omgang var ellers oppstykket og preget av mange frisparsk og tøffe dueller.

Som i første omgang scorer Lommedalen også tidlig i 2. omgang. Nok en gang kommer de seg fri på venstresiden, og avslutningen fra kort hold kunne ikke Fredrik gjøre noe med.

Utover i omgangen forsetter Lommedalen å ha kampen i sitt spor, når de bruker god tid på dødballer og sørger for at ballen sjeldent lenge om gangen. I en lite velspilt fotballkamp får vi til slutt en fortjent redusering når Lasse header ballen i mål på ekte Steffen Iversen-vis. Et innlegg fra høyre havner på pannebrasken til spilleren som har flest kamper for A-laget i årets stall. På lekkert vis header han ballen tilbake til der innlegget kom fra. Utagbart for keeper.

Med åtte minutter igjen å spille presser vi på for utlikning. Like før slutt ender en corner fra Daniel opp rundt fem meter. Vi har 3-4 avslutninger mot mål som reddes på streken, før Lommedalen til slutt får klarert. Helt utrolig at det ikke blir scoring der. Noen minutter etter får Lasse direkte rødt kort etter en konfrontasjon med en Lommedalen-spiller. At det i tillegg ble åtte gule kort forteller litt om at dette var en tøff og fysisk kamp, som ikke var spesielt publikumsvennlig.

I neste kamp venter serieleder Kjelsås 2 borte på Grefsen kunstgress. Kjelsås 2 har enda ikke tapt i årets serie. Kampstart er kl. 20:15, datoen er tirsdag 5. oktober.