2021-09-08
A-lagsredaksjonen

Laget: Fredrik Arnhjell - Henry Ekerholt, Jørund Engeseth, Simen Albin Thøgersen, Max Hallgren, Daniel Mohebbi - Endre Lübeck, Srosht Omer, Mathias Mikalsen - Edin Botonjic, Nikolai Aasberg.

Innbyttere: Sigurd J. Torgersen, Julian Pedersen, Sebastian Ferraz, Johannes Moe, Gabriel Dahl, Abiti Ahmed.

Tirsdag kveld møtte vi serieleder Heming på hjemmebane. Heming var ubeseirede før kampen, og skulle forbli det etter 90 minutter var spilt også.

Vi visste at vi møtte et erfarent og godt lag med flere spillere som har spilt på høyere nivå. Allerede etter 13 minutter scorer Heming ved Andreas Larsson. Bare ti minutter etter utligner Holmen. Etter et bra press fra oss setter Edin Botonjic opp Mathias Mikalsen inne i 16-meteren. Kvikke og anvendelige Mathias kriger inn 1-1 med en avslutning som sniker seg ned i hjørnet. Åtte minutter senere er Heming imidlertidig tilbake i ledelsen etter en scoring av Mathias Ebbesen.

Rett etter pause går Heming opp til 3-1 ved Simon Flatland. Vi sliter med å skape det helt store, og etter hvert går Heming opp i 4-1-ledelse på et frispark fra Mads Lyngen. Like etter får Heming straffespark, men som i forrige oppgjør mot Gui redder vår unge keeper Fredrik Arnhjell straffesparket på mesterlig vis.

Alt i alt en fullt fortjent 4-1-seier til et godt Heming-lag, som etter fire kamper seiler opp som den store opprykkskandidaten i vår avdeling, sammen med Kjelsås 2.

Vi møter et bedre lag idag og de vinner fortjent. Det positive vi kan ta med oss er at vi veldig ofte klarer å spille av presset deres og vi klarer å komme oss opp i midtbaneleddet. Minuset idag er at vi taper altfor mange første og andre baller. Dette resulterer i at vi må løpe mye etter ball, sier hovedtrener Mads Lystvedt.

Allerede fredag om to dager (10. september) venter ny kamp for Holmen-gutta, når et annet topplag, Rilindja, kommer på besøk til Holmen kg. Merk at kampstart er kl. 20! Og gratulerer til venstreback Daniel Mohebbi (f.2003) med A-lagsdebut for Holmen!