MSA: Storseier mot Stabæk 3

Det ble til slutt tennissifre da A-laget var tilbake på vinnersporet fredag kveld!

2021-08-30
A-lagsredaksjonen

Laget (4-3-3): Fredrik Arnhjell - Henry Ekerholt, Max Hallgren, Simen Thøgersen, Frederik Lindqvist - Simen Garfjeld Syversen, Jørund Engeseth, Edin Botonjic - Casper Meidal, Lasse Knutsen, Mathias Mikalsen

Innbyttere: Sigurd Torgersen, Endre Lübeck, Kasper Kaaber, Srosht Omer, Nikolai Aasberg, Nicholas Nyquist.

Som i serieåpningen mot Bærum 2 tok vi ledelsen tidlig da Edin sendte avgårde et velplassert skudd i hjørnet som Stabæks keeper ikke klarte å ta. Like etter fikk vi straffespark, da Edin blir dyttet tydelig i ryggen av en Stabæk spiller. Max hadde fått det ærefulle oppdraget med å sette ballen i mål, men ballen skled av foten og ballen ble blåst over. Vi fortsatte å kjøre på mot et voksent Stabæk 3-lag, som hadde spilt uavgjort mot Gui og tapt 0-2 mot Heming i deres to første kamper. Max headet etter hvert inn 2-0 etter et godt slått hjørnespark av Frederik, før Edin satte 3-0 rett før pause.

Etter pause kom det tre nye Holmen-scoringer - men målene kom først etter at Stabæk reduserte til 1-3 ved Jakob Gjøen. Så løp Nikolai seg fri og satte inn 4-1, deretter driblet Kaaber seg løs og smalt inn 5-1, før Nicholas headet ballen i mål til 6-1 etter en corner fra Endre.

Dermed endte det til slutt med femmålsseier. Vi gratulerer også Gabriel Dahl (ex Tromsø og Ishavsbyen) med hans offisielle A-lagsdebut for Holmen!

Godt å være tilbake på vinnersporet etter tapet mot Årvoll på tirsdag.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi tar tak i kampen med en gang. Vi får opp balltempo og er tålmodig når vi angriper. Vi får flyttet godt på Stabæk og finner de rommene som vi ønsker å angripe og skaper mange sjanser. Veldig fint å se at vi kommer til mye innlegg og fyller på med mange spillere i boks. Vi er også farligere på dødballer enn vi har vært i de første kampene. Vi bar bevisst på at Stabæk satser mye på dødballer og raske overganger og klarte stort sett å ha kontroll på dette. Nå gjelder det å forberede seg godt før lokaloppgjøret mot Gui, sier hovedtrener Mads Lystvedt.

Tirsdag venter ny kamp mot våre naboer Gui, borte på Arnestad kunstgress kl. 20.15.