nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Grasrotandelen.jpg

Ønsker du å bli en del av KSA - J19?

Etter en forrykende sesong opprettholder våre eldste jenter satsningen også i 2020. Dersom du er 15 år eller eldre, og har lyst til å bli en del av et fotballmiljø der hovedfokuset er spilleglede, mestring og inkludering, har Holmen IF tilbudet du søker. 

2019-11-14
Petter Sjåholm Melø

Den moderne historien til gruppen kan vise til både vekst og utvikling. Fra 2018 med 1 lag i seriespill for J.19, gjennom 2019 med 2 lag i seriespill for henholdsvis 1 senior- og 1 juniorlag - er ambisjonen for det kommende året 3 lag i seriespill. Med KSA som rykket opp på første forsøk til 3.divisjon, videreføringen av J.19, samt ytterligere et lag i aldersbestemte klasser.

Oppstart for ny sesong er onsdag 21.november. I perioden frem mot juleferien gjelder følgende treningstider:
- Onsdag; 19:45 - 21:30
- Søndag; 18:15 - 20:00

På nyåret økes aktivitetstilbudet med ytterligere en trening ukentlig. Samtlige treninger gjennomføres på vårt nylig rehabiliterte kunstgress med undervarme. I tillegg vil det spilles et tilfredsstillende antall treningskamper som gjør at alle vil være i god form når seriespillet atter en gang tar til i april. Gruppen vil ledes av et meget kompetent og erfarent trenerapparat, som til enhver tid jobber aktivt for at hver enkelt spiller opplever glede og trivsel gjennom fotballaktiviteten. I tillegg vil et over middels engasjert støtteapparat bidra til gode sosiale rammer rundt gruppen. 

Er dette en fotballhverdag som passer deg, eller noen du kjenner - ta kontakt med Espen Johansen - espen@holmenif.no / 984 08 093, for å avtale en prøvespillperiode. Det er viktig å bemerke at alder her er ingen begrensning. I Holmen IF har vi et fotballtilbud for enhver smak.