Neste kamp - Asker SKK

Med forbehold om at ytre faktorer tillater spill, har NFF Oslo kommunisert en tentativ terminliste for 3.divisjon 2021. Dermed kan vi forutsette for nå, at vi den 6.april er å finne på Nordre Åsen for serieåpning mot Skeid.

14.12.2020

Annerledesåret 2020 går omsider mot slutten. For KSA sitt vedkommende skulle dette være sesong hvor vi skulle følge opp opprykksåret 2019 - med kamper mot presumptivt tøffere motstand. Verden har ønsket det annerledes - men med enda sterkere motivasjon ser vi frem mot sesongen 2021. Et år der vi håper fotballhverdagen vår forhåpentligvis stabiliserer seg, og at vi endelig skal få se de røde i 3.divisjon.

14.12.2020

Jubelen kunne slippes løs på Holmen Kunstgress torsdag kveld. Holmen J19 ble seriemestere etter å ha slått Høvik 7-1 (5-1)!

06.11.2020
- Christoffer Brusnes

Med kjedelige nyheter knyttet til oppstart seriespill for KSA tidligere denne uken, så er vi i det minste glade for at vi er like attraktive for unge spillere, som ønsker et godt fotballtilbud. Etter en periode med prøvespill, kan vi med glede annonsere at Marte Heimdal Berg i går kveld signerte for klubben.

11.08.2020

I utgangspunktet skulle den lojale midtstopperen vår gjennom flere sesonger, Mari Kavlie-Jørgensen Jahr være tilknyttet oss på deltid ved anledning, gjennom sesongen. Et godt stykke inn i det nye året viser det seg at Mari også i 2020 blir med for fullt.

17.02.2020
- Christoffer Brusnes