Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Kristian Bjørgan forlenger sin kontrakt!

Det er med stor glede vi meddeler at Kristian Bjørgan binder seg til nok et år i Holmen IF Fotball. Han vil fortsette i sin rolle som akademisjef og hovedtrener for G19-1.

2023-01-06
Christoffer Brusnes

Kristian er en topp fagmann, han innehar en bachelor i kroppsøvningslærer fra Oslo Met, og i Coaching og Idrettspsykologi fra NIH. I tillegg har han studert talentuvikling i Nederland og tatt en mastergrad i England. 

  • Kristian kom til oss før 2022-sesongen, og tilførte oss umiddelbart nyttig kompetanse og erfaring. Han har løftet fagmiljøet i Holmen, og er en person som setter høye standarder til planlegging, gjennomføring og evaluering. Han har en arbeidsmoral som smitter over på resten og jobben han har gjort med vårt akademi er beundringsverdig. Han har bidratt med å skape et godt utviklingsmiljø, og setter et stort fokus på kultur i klubben. Jeg er kjempe fornøyd med at Kristian er med videre, forteller sportslig leder Christoffer Brusnes.

Kristian har UEFA B-lisens, og vil i tillegg fungere som treneruvikler i ungdomsfotballen. 

Kristian har med dette bundet seg til klubben ut 2023-sesongen - og vi gleder oss til å fortsette vårt gode samarbeid med han. 

Holmenakademiet

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png