Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Strålende akademiligahelg på Holmen!

Helgen 5-6 mars arrangerte Holmen IF og Holmenakademiet den tradisjonsrike akademiligaen på Holmen Idrettspark. Med strålende sol både lørdag og søndag var det stor aktivitet blant våre gutte- og jentelag. 

2022-03-09
Kristian Bjørgan

Akademiligaen er et samarbeid mellom flere klubber for å skape et nivådifferensiert kamptilbud for akademispillere. 

På lørdag var G2012 og G2011 i aksjon. Vi klarte å stille tre Holmenlag med G2012 og to lag med G2011. Samtlige lag hadde god progresjon gjennom kampene og dette gjenspeiler den gode spillerutviklingen vi ukentlig jobber med på akademiet. 

På søndag stilte vi med to G2013 lag som også gjennomførte gode kamper. Utover dagen var det jentene sin tur hvor vi stilte med et lag i årgangene 2014- 2013 og 2011. Det var stor idrettsglede og spesielt morsomt å se hvor samspilte jentene ble utover turneringskampene. 

Det var spesielt gledelig å se økt spilleforståelse og at spillere begynner å forstå prinsipper samt at lagskommunikasjonen har blitt bedre. Vi håper å se enda flere nye spillere på akademiet fremover slik at vi skaper bedre spillerutvikling og forberede oss til ny akademiligarunde! 

Det er fortsatt mange ledige plasser på akademiet, for mer info og påmelding følg denne linken.

Hvis du har spørsmål til akademiligaen, ta kontakt med akademisjef Kristian Bjørgan på telefon: 47241986, eller e-post: kristian@holmenif.no

 

 

Holmenakademiet

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png