Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Nyheter

Den åttende akademisesongen avsluttes inneværende uke med  spennende turneringsspill og påfølgende iskrem til samtlige deltakere. Husk at du allerede nå kan sikre deg din plass til den tradisjonelt mest populære akademiperioden som starter i august.

17.06.2019
- Mads Berntsen

Mads har syv sesonger bak seg i Holmen, hvor han startet opp med 2000-kullet i 2012. Han fulgte årgangen fram til G15 hvor de kvalifiserte til Interkrets G16, etterfulgt av tre sesonger som juniortrener i klubben.

10.12.2018
- Petter Sjåholm

Den sjuende akademisesongen ble avsluttet i dag på tradisjonelt vis med turneringsspill og påfølgende iskrem til samtlige deltakere. Husk at du allerede nå kan sikre deg din plass til den tradisjonelt mest populære akademiperioden som starter i august.

21.06.2018
- Mads Berntsen

På Holmenakademiet trener vi ute året rundt. De neste dagene er det ventet at temperaturen vil krype nedover, sammenlignet med hva vi opplevde i årets to første måneder. Derfor anbefaler vi alle å være oppmerksomme på følgende tips for bekledning.

26.02.2018
- Espen Johansen

Det er klart for andre påmelding til Holmenakademiet i  2018. Første treningsdag i perioden er mandag 26.februar. Perioden avsluttes med trening torsdag 26.april. Perioden det meldes på til består i så måte av 8 uker. 

07.02.2018
- Espen Johansen

Holmenakademiet

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png