StigMagnus 2018-04-18 19:40:07

Holmen Jentecup 2018

Det er 4 klasser i turneringen; nivå 1 og 2 for J14 spiller 11er, mens nivå 1 og 2 for J13 spiller 9er.

J14 nivå 1: 1 gruppespillskamp fredag ettermiddag/kveld, 2 gruppespillskamper lørdag, semifinaler og finale på søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

J14 nivå 2: 2 gruppespillskamper lørdag og evnt kvartfinale lørdag, semifinaler, finale og plasseringskamp søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

J13 nivå 1: 1 gruppespillskamp fredag ettermiddag/kveld, 2 gruppespillskamper lørdag, semifinaler og finale på søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

J13 nivå 2: 2 gruppespillskamper lørdag og evnt kvartfinale lørdag, semifinaler, finale og plasseringskamp søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

Påmeldingsavgift: kr. 2.500,- per lag.
Vi tilbyr også skoleovernatting 10 minutters gange fra banene, kun kr 200,- per person inkludert frokost. Ta kontakt på stigmagnus@holmenif.no om man ønsker overnatting.

Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder for påmelding, og det gjøres direkte her:

Følg gjerne også vår facebookside for Holmen Jentecup, der det vil oppdateres før og under cupen: www.facebook.com/HolmenJentecup