StigMagnus 2018-05-21 15:39:51

Reglement Holmen Breddecup 2018

• Spilletid: 2 x 20 minutter. (Vi ber om at det respekteres maksimalt 3 minutters pause, så vi slipper forsinkelser i kampprogrammet).
  • Vi spiller 9er i G13 og 11er i G14.
  • Det er løpende bytter uten stopp i spillet. Byttene skjer ved midtstreken, og spiller som forlater banen må være ute av banen før spiller som kommer inn går på banen.
  • Vi vil presisere at 5 minutters utvisning ved gult kort ikke er gjeldende i turneringen.
  • Rødt kort gir automatisk minst 1 kamps karantene, denne kan utvides ved alvorlige tilfeller.
  • Vi følger for øvrig reglene til Oslo
  • Det er 7 lag i klassen G13 2. divisjon, og disse er delt inn i 2 grupper med 4 og 3 lag. I gruppespillet møter alle hverandre en gang. På søndag er det A-sluttspill med lagene som ender som nr 1 og 2 i gruppespillet, disse spiller semifinale og vinnerne her spiller finale. Det spilles også B-sluttspill for lagene som ender som nr 3 og 4, disse møter hverandre en gang hver på søndag (2 kamper per lag) i seriespill. Det er pokal til vinnerne av både A- og B-sluttspillet.
  • Det er 8 lag i klassen G13 3. divisjon, og disse er delt i to grupper på 4 lag. Hvert lag møter hverandre en gang i gruppespillet. Lagene som ender som nr 1 og 2 i gruppene går til A-sluttspill, mens lagene som ender som nr 3 og 4 går til B-sluttspill.
    På søndag er det semifinaler og finaler i både A- og B-sluttspillet. Det er pokal til vinnerne av finalen i både A- og B-sluttspillet.
  • Det er 6 lag i klassen G14 2. divisjon, disse er delt inn i 2 grupper med 3 lag i hver gruppe. Hvert lag møter hverandre en gang i gruppespillet. Vinnerne av gruppene går direkte til semifinale på søndag, mens nr 2 og 3 i gruppene møtes i kvartfinale på lørdag.
    På søndag blir det semifinaler og finale, samt plasseringskamp for lagene som tapte kvartfinalen på lørdag.  Det er pokal til vinnerne av finalen.
  • Det er 8 lag i klassen G14 3. divisjon, og disse er delt i to grupper på 4 lag. Hvert lag møter hverandre en gang i gruppespillet. Lagene som ender som nr 1 og 2 i gruppene går til A-sluttspill, mens lagene som ender som nr 3 og 4 går til B-sluttspill.
  • Ved lik poengssum i gruppespillet, teller målforskjell først, ved likhet teller antall skårede mål, ved likhet teller innbyrdes oppgjør, ved likhet avgjøres det ved en straffesparkkonkurranse lagene i mellom. Skulle dette skje avtales det mellom lagene og turneringsledelse når denne skal avholdes, fortrinnsvis lørdag etter endt gruppespill om dette er praktisk mulig og begge lag er til stede. Skulle flere enn 2 lag ende likt, og disse er likt på overnevnte regler for å skille lagene, bruker man de samme reglene i en minitabell kun med resultatene mellom lagene som endte likt. Er det fortsatt likhet, avgjøres plasseringene på loddtrekning.
  • I kampene på søndag vil det spilles 2 x 5 minutter golden goal ved uavgjort etter full tid, evnt straffer om det ikke skåres mål. I straffesparkkonkurransen tar hvert lag 5 straffer hver, så 1 og 1 ved uavgjort etter 5 straffer.

Alle lag har tilgang til garderober under turneringen. Det er åpen kiosk under hele turneringen, og vi gjør oppmerksom på at det er betalt parkering på anlegget under turneringen.