StigMagnus 2018-04-18 20:08:37

Holmen Breddecup 2018

Vi inviterer til cup på Holmen Idrettspark i Asker helgen 8.-10. juni. Denne cupen er beregnet for lag som spiller i 2. og 3. divisjon i seriespill, for å få gode kamper mot lag på samme nivå.

Det er 4 klasser i turneringen; nivå 1 og 2 for G14 spiller 11er, mens nivå 1 og 2 for G13 spiller 9er.

G14 nivå 1 (lag som vanligvis spiller 2. divisjon): 1 gruppespillskamp fredag ettermiddag/kveld, 2 gruppespillskamper lørdag, semifinaler og finale på søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

G14 nivå 2  (lag som vanligvis spiller 3. divisjon): 2 gruppespillskamper lørdag og evnt kvartfinale lørdag, semifinaler, finale og plasseringskamp søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

G13 nivå 1  (lag som vanligvis spiller 2. divisjon): 1 gruppespillskamp fredag ettermiddag/kveld, 2 gruppespillskamper lørdag, semifinaler og finale på søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

G13 nivå 2 (lag som vanligvis spiller 3. divisjon): 2 gruppespillskamper lørdag og evnt kvartfinale lørdag, semifinaler, finale og plasseringskamp søndag. Alle lag er garantert minst 4 kamper.

Pris: kr 2.500,- per lag.

Vi tilbyr også skoleovernatting 10 minutters gange (3 minutters kjøretur) fra banene, kun kr 200,- per person inkludert frokost. Ta kontakt på stigmagnus@holmenif.no om man ønsker overnatting.

Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder på påmelding, som gjøres direkte her: https://www.profixio.com/reg/holmen-breddecup-2018