StigMagnus 2018-05-10 03:07:44

Turneringsreglement Holmen Elite Tournament U.14 (nivå 1 og 2)

Spilletid: 2 x 25 minutter. (Vi ber om at det respekteres maksimalt 3 minutters pause, så vi slipper forsinkelser i kampprogrammet).

Vi spiller 11er.

Det er løpende bytter uten stopp i spillet. Byttene skjer ved midtstreken, og spiller som forlater banen må være ute av banen før spiller som kommer inn går på banen.

Vi vil presisere at 5 minutters utvisning ved gult kort ikke er gjeldende i turneringen.

Rødt kort gir automatisk minst 1 kamps karantene, denne kan utvides ved alvorlige tilfeller.

Vi følger for øvrig reglene til Oslo Fotballkrets.

Det er tillatt med èn (1) overårig spiller som er født et år tidligere på banen i hver klasse. Det er tillatt å registrere 2 overårige spillere på laglisten. Spesielle tilfeller kan gi tillatelser utover dette mot søknad før turneringsstart.

Det er 6 lag på U.14 nivå 1. Hvert lag møter hverandre en gang i gruppespillet som strekker seg fra torsdag til lørdag, med totalt 5 kamper i gruppespillet, 1-2 kamper torsdag og fredag, 2 kamper for alle lag på lørdag.
På søndag blir det plasseringskamper; lag 1 og 2 møtes til turneringsfinale, lag 3 og 4 spiller bronsefinale og lag 5 og 6 spiller plasseringskamp om 5. plassen.

Det er 4 lag på U.14 nivå 2. Hvert lag møter hverandre en gang i gruppespillet som spilles fredag og lørdag, med totalt 3 kamper i gruppespillet; 1 kamp fredag og 2 kamper lørdag.
På søndag blir det plasseringskamper; lag 1 og 2 møtes til turneringsfinale, lag 3 og 4 spiller bronsefinale.

Ved lik poengssum i gruppespillet, teller målforskjell først, ved likhet teller antall skårede mål, ved likhet teller innbyrdes oppgjør, ved likhet avgjøres det ved en straffesparkkonkurranse lagene i mellom. Skulle dette skje avtales det mellom lagene og turneringsledelse når denne skal avholdes, fortrinnsvis lørdag etter endt gruppespill om dette er praktisk mulig og begge lag er til stede. Skulle flere enn 2 lag ende likt, og disse er likt på overnevnte regler for å skille lagene, bruker man de samme reglene i en minitabell kun med resultatene mellom lagene som endte likt. Er det fortsatt likhet, avgjøres plasseringene på loddtrekning.

I plasseringskampene på søndag vil det gå direkte til straffesparkkonkurranse i kampen om 5. plass. I bronsefinalen og finalen vil det spilles 2 x 5 minutter golden goal, evnt straffer om det ikke skåres mål. I straffesparkkonkurransen tar hvert lag 5 straffer hver, så 1 og 1 ved uavgjort etter 5 straffer. Ved ekstreomganger og straffekonk ber vi lagene forsøke å være effektive så det ikke går for mye ut over kampoppsettet.

Protester: Protester må leveres skriftlig og et gebyr på kr 500,- må betales kontant i Sekreteriatet når protesten legges. Turneringsledelse vil så vurdere protesten. Tas protesten til følge vil protestgebyret tilbakebetales.