Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Er du vår nye klubbkoordinator?

Brenner du for tilrettelegging av idrettsaktivitet for barn og unge? Ønsker du å bli en del av vår unge og dynamiske gjeng i Holmen IF? Holmen Idrettsforening har en ledig 50 % stilling som klubbkoordinator. På sikt kan det være mulighet for å utvide stillingen ytterligere når vårt nye klubbhus står ferdigstilt.

2022-12-07
Espen Johansen

Om Holmen IF

Holmen Idrettsforening er et idrettslag som i dag har 3 hovedgrener; Fotball, Langrenn og Håndball. Klubben holder til på Holmen/Nesbru i Asker Kommune. Idrettsforeningen har i dag ca 1200 aktive medlemmer og 5 heltidsansatte, i tillegg til den ledige stillingen. Klubben har store ambisjoner fremover og bygging av et nytt klubbhus er nært forestående.

Klubbkoordinator

Holmen Idrettsforening har en ledig 50% stilling som klubbkoordinator. På sikt kan det være mulighet for å utvide stillingen ytterligere når vårt nye klubbhus står ferdigstilt.

Vi ser etter en person som er strukturert, selvstendig, god på kommunikasjon (skriftlig og muntlig), og bidrar til at klubben oppnår sine ambisjoner og mål, samt medvirker til et godt arbeidsmiljø.

Se fullstendig stillingsutlysning og søk via portalen på Finn.no

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png