Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Vi sparker vintersesongen i gang med åpen bane!

Ny sesong starter opp like fort som den forrige avsluttes. Vi vil fra i dag jobbe ut ifra neste års alderstrinn. Eks. G13/J13 (2009) vil fra i dag være G14/J14.

2022-11-01
Christoffer Brusnes

Vi planlegger å holde banen åpen gjennom hele vinteren med et bittelite forbehold om helt spinnville gasspriser utover vinteren og fra denne uken er det de nye vintertreningstidene som gjelder. På vinterstid holdes kun en bane åpent. Gledelig at vi har mange lag som skal drive fotballaktivitet denne vinteren. 

Det er satt opp en del tider til kampgjennomføring i helg. Booking av kamptider gjøres gjennom å sende e-post til hilde@holmenif.no. Anleggskalenderen med nye treningstider er oppdatert, og den vil fortløpende oppdateres med kamper som bookes inn. OBS! Lagene kan ikke holde av kamptider langt frem i tid. Tiden er først booket når kamp er avtalt med motstander. 

Dersom laget ikke skal bruke banestørrelsen, eller tiden de er tildelt, så må dette meldes tilbake til Christoffer Brusnes, på e-post christoffer@holmenif.no innen 1/12. Grunnlaget for vintertreningsavgiften er basert på tildelt treningstid fra klubben. Dersom lag melder inn at tider ikke brukes, vil denne markeres som ledig på våre hjemmesider. 

Lykke til med ny sesong!

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png