Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Ny markedsansvarlig klar for Holmen IF!

Kristian Sneddon (25) er ansatt som ny markedsansvarlig i Holmen IF Fotball. I tillegg til dette vil han være hovedtrener for J15 og G15-2 (f.2007) kommende sesong. Kristian vil også bli en del av teamet rundt Holmenakademiet, der han vil være spillerutvikler for våre yngre spillere i klubben.

2021-12-13
Christoffer Brusnes

Sneddon er kanskje blitt et kjent fjes for mange allerede, da han høsten 2021 kom til Holmen og tok over hovedtreneransvaret for G14-2. Disse guttene spilte i 3.divisjon, og endte til slutt opp på en sterk 2.plass i avdelingen og ble med det tildelt en plass i 2.divisjon i 2022. 

Kristian har en bachelorgrad i Sports Management fra Høgskolen i Innlandet. Som trener tar han med seg erfaringer fra Lillehammer fotballklubb, der han hadde ansvaret for flere ulike årganger knytttet til ungdomsavdelingen i klubben. Han har tidligere erfaring fra salg innenfor både b2b og b2c. Kristian har tidligere flere lederverv, blant annet sittet som leder i Lillehammer studentidrett hvor han var med å arrangere flere nasjonale arrangementer og cuper. Han tar med seg nyttig kunnskap og masse engasjement inn i sin nye rolle i Holmen. 

- Jeg ser frem til å sette i gang den nye jobben, jeg har blitt veldig godt tatt imot av alle her i klubben og sammen håper jeg vi kan få til mye bra arbeid for Holmen fotballklubb, både for spillere og alle som er glad i klubben, forteller Kristian.

Sneddon er ellers fotballspiller selv, der han står i mellom stengene for Haslum. De rykket for øvrig opp til 5.divisjon kommede sesong. 

Vi ønsker Kristian velkommen! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png