Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

KSA: Dina og Jenny er klar for ny sesong med A-laget.

Planleggingen av ny sesong er i gang, og først til å signere er en duo som er kjent for de fleste, Dina Bøhmer Haave og Jenny Grinden! 

2021-11-19
Christoffer Brusnes

Dina Bøhmer Haave er født i 2002 og har et blodrødt hjerte for klubben. Dina er en spiller som du legger merke til på banen, med et enormt engasjement og vinnervilje. Hun blir elsket av sine medspillere og hatet av sine motspillere. Dina er en dominerende midtbanespiller, løpssterk og har en god forståelse for spillet. Dina er den med nest flest kamper for klubben (31), og er en viktig signert for Holmen. Vi gleder oss til fortsettelsen! 

- Som en av de mest trofaste spillerne i klubben, gleder jeg meg til å være med på å starte dette nye, unge KSA-laget som i fremtiden vil bli et lag med dedikerte, engasjerte og gode fotballspillere, sier Dina.

Jenny Grinden er lagets kaptein. Hun er en dedikert spiller, seriøs og tar ansvar på trening og i kamp. Som spiller innehar Jenny gode tekniske ferdigheter, med en ro i spillet som smitter over på de rundt henne. 18-åringen som kom fra Nesøya foran 2017-sesongen kan bekle flere roller på banen, men spilte i hovedsak på midten i 2021. Vår kaptein har blitt glad i Holmen, og vi har blitt glad i henne. Dermed gleder vi oss til å se henne på banen med bindet på også i 2022. 

- Jeg ser frem til et nytt år med KSA. De blir spennede å være en del av dette nye, unge og lovende laget, forteller Jenny.

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png