MSA: Tre på rad, NM-kvalik og ny kontrakt i 4.divisjon 2022!

A-laget har spilt tre kamper på realtivt kort tid, mot Majorstuen (12.10), Christiania BK (19.10) og Lyn FK 2 (21.10) der alle endte med seier!

2021-10-25
A-lagsredaksjonen
Majorstuen - Holmen 1-2 (1-1)

Laget: Fredrik Arnhjell - Mathias Mikalsen, Simen Thøgersen, Max Hallgren, Daniel Mohebbi - Srosht Omer, Jørund Engeseth, Endre Lübeck - Lasse Knutsen, Nikolai Aasberg, Markus Relbo.
Innbyttere: Sebastian Ferraz, Nicholas Nyquist, Sondre Rossbach, Gabriel Dahl, Casper Krogh Meidal.

4. divisjon avdeling 2 i Oslo har blitt betegnet som "kokkosligaen der alle slår alle". Vi var derfor klare over at Majorstuen var et tøft lag å møte, selv om de sto med fire strake kamper uten seier før vi møtte dem på Marienlyst kunstgress like ved NRKs hovedkontor. Majorstuen hadde for eksempel slått det gode Årvoll-laget vi tapte 0-2 for. De er ett av bare to lag som har slått Årvoll denne sesongen.

Men nok om Årvoll. Tilbake til Marienlyst kunstgress. Etter 17 minutter tok vi ledelsen etter et fint angrep der Daniel, Endre, Lasse og Nikolai kombinerte. Angrepet endte med en herlig crosser fra Daniel til Lasse, som dundret nedover høyresiden i kjent stil, før han fant Nikolai foran mål. Slemmestad-ekspressen var sikker som en kodebrikke foran mål, og ledelsen var fortjent ut fra spill og sjanser.

Ikke lenge etter smalt det imidlertid i motsatt ende av banen. En Majorstuen-corner endte opp på første stolpe, der hjemmelagets Jøran Åsheim utlignet til 1-1 etter noe passivt forsvarsspill av oss.

1-1 sto seg til pause.

I 2. omgang kjørte vi på fra start. En scoring lå i lufta, og til slutt løsnet det. Srosht fikk ballen i returrom etter fine kombinasjoner ute på høyresiden, der Casper var sist innom ballen. Med et smooth treff limte Srosht ballen bort i det lengste hjørnet, utagbart for Majorstuens gode keeper Bjørn Håkon Elgen Semb. Oss som er litt over middels interesserte i breddefotball og statistikk visste forresten godt at Semb var én av to spillere i Majorstuens startoppstilling med u-landskamper for Norge.

Etter vår 2-1-scoring klarte vi ofte å holde på ballen i lengre perioder mot et Majorstuen-lag som etter hvert ble slitne. De kom til noen småfarligheter, men Fredrik i buret var aldri veldig truet.

Dermed endte det med 2-1-seier til oss, noe som smakte ekstra godt etter to tap på rappen mot Lommedalen og Kjelsås 2.

• Veldig fornøyd med innsatsen til spillerne idag. Vi var skikkelig "punsj" og  vi løper og kriger for hverandre.  Vi klarer å angripe de rommen vi ble enige om før kampen og svakhetene til Majorstuen ble synlige. Vi kommer til en haug med innlegg, hvor vi ofte kommer først på ballen inne i feltet. Med litt mere dyktighet foran mål, kunne seiren blitt større. Utrolig deilig at vi med denne seieren er sikret plassen i divisjonen og har klatret opp til 4 plass på tabellen. Nå gjelder det å gi gass i de siste tre kampene for å kunne kvalifisere til NM 2022, forteller Mads Lystvedt.

Holmen - Christiania BK 2-0 (2-0)

Laget: Fredrik Arnhjell - Mathias Mikalsen, Simen Thøgersen, Max Hallgren, Daniel Mohebbi - Srosht Omer, Abiti Abdurqadir, Endre Lübeck - Lasse Knutsen, Nicholas Nyquist, Markus Relbo.
Innbyttere: Sebastian Ferraz, Sigurd Juel Torgersen, Gabriel Dahl, Casper Krogh Meidal, Arian Cindahl, Nikolai Aasberg, Edin Botonjic

Vi våknet til snø denne tirsdagen, men heldigvis var Holmen kunstgress fin og klar for kamp. Vi presset høyt fra start mot et Christiania-lag som tapte 2-4 for Rilindja bare tre dager før vi møtte dem i denne kampen.

Vi kjører på fra start, og får uendelig mange cornere, og er nære ved å score et par anledninger også.

Etter 16 minutter får Markus Relbo ballen i 16-meteren. Han drar seg fint fri og banker ballen i mål med venstregaffelen på lekkert vis. Deretter kommer en Paulo Dybala-inspirert feiring, fikk vi høre etter kampen.

Vi fortsatte å presse på og var langt nærmere 2-0 enn Christiania var utligning. Rett før pause kom det en fortjent scoring da Lasse Knutsen satte ballen i mål fra kort hold etter et fint forarbeid av høyreback Mathias Mikalsen, som av en eller annen mystisk grunn plutselig befant seg i Christianias 16-meter der han kjørte et dribleshow av de sjeldne.

Etter pause hadde vi god kontroll mot et Christiania-lag som ble løpende mye i mellom. Det endte til slutt 2-0 til oss. Dermed ligger vi godt an til å nå plassen som gir NM-kvalifisering i 2022.

• Fornøyd med 3 poeng. Vi er trygge og gode i frispilling,vi skaper mange sjanser og innsatsen til gutta var upåklagelig, sier trener Mads Lystvedt.

Lyn FK 2 - Holmen 0-4 (0-2)

Laget: Fredrik Arnhjell - Arian Cindahl, Simen Thøgersen, Max Hallgren, Daniel Mohebbi - Casper Krogh Meidal, Endre Lübeck, Gabriel Dahl - Lasse Knutsen, Nikolai Aasberg, Markus Relbo.
Innbyttere: Sebastian Ferraz, Sigurd Juel Torgersen, Edin Botonjic.

Vi spilte torsdag vår andre kamp på bare tre dager. 8 av de 11 som startet tirsdag startet torsdag også.

Ved ankomst Kringsjå gjorde vi oss noen tanker om alle heltene som har tråkket rundt på kunstgresset i sine barne- og ungdomsår, og som nå er i startelleveren til våre respektive landslag. Morten Thorsby, Mats Møller Dæhli, Frida Maanum og Caroline Graham Hansen har alle tilbrakt store deler av karrieren i Lyn. Herrelaget deres er nå i 3. divisjon, et stykke unna gammel storhet.

Som oss spilte Lyn 2 også tirsdag, men de stilte et langt yngre lag mot oss enn det de gjorde mot Majorstuen. Kanskje det var en fremtidig Thorsby eller Dæhli vi møtte denne kalde kvelden på Oslo vest?

Etter en ganske sjansefattig start på kampen, fikk vi straffe halvspilt ut i 1. omgang. Markus' forsøk fra elleve meter ble reddet mesterlig av Lyns keeper Oskar Kaurin.

Ikke lenge etter var vi imidlertid oppe i ledelsen. Nikolai kom seg fri i feltet etter et fint angrep der det gikk hurtig i lengderetningen på få touch. Lyn-spillerne ropte på offside, men både vi og dommerteamet mente at ballen var borti i en Lyn-mann etter at Markus hadde touchet den. Samma det, dømt er dømt og 1-0 til oss rett før pause.

Og det skulle bli mer. En corner fra Daniel endte opp hos Lasse, som kriget til seg ballen på klassisk Lasse-vis. Med et perfekt innlegg fant han kaptein Max i feltet, som stanget inn 2-0 med pannebrasken.

2-0 sto seg til pause.

Etter hvilen slet Lyn med å skape sjanser mot et godt organisert og disiplinert Holmen-lag. Vi hadde god kontroll, og etter hvert kom både 3-0 og 4-0. Først endte en corner fra Endre opp hos Nikolai, som hamret inn sin andre for kvelden fra cirka 10,5 meter. Bare ett minutt etter dro Markus seg fri og dunket inn 4-0, som også ble sluttresultatet.

• Utrolig imponert over viljen i laget idag. Det at vi hadde spilt kamp to dager før kunne man ikke se på gutta. Vi holder nullen for andre kamp på rad, og vi er farlige både på dødballer og i åpent spill. Nå skal alt av krefter og motivasjon rettes inn mot siste seriekamp mot Sagene på tirsdag, sier Lystvedt.
Årets siste seriekamp spilles tirsdag 26. oktober mot Sagene på Bjølsen kunstgress kl. 20.15.

Vi blir enten nummer tre eller fire i avdelingen, litt avhengig av hvordan det går med Årvoll i deres kamp på samme tidspunkt mot Asker 2 tirsdag. Uansett gledelig at vi er klare for NM-kvalifisering neste år. Heia Holmen!