Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

MSA: Tap mot Årvoll

A-laget røk på sesongens første tap borte mot Årvoll. 

2021-08-25
A-lagsredaksjonen

Laget (4-3-3): Sigurd Juel Torgersen - Arian Cindahl, Simen Thøgersen, Max Hallgren (c), Frederik Lindqvist - Henry Ekerholt, Jørund Engeseth, Endre Lübeck - Casper Meidal, Mathias Mikalsen, Lasse Knutsen. 

Innbyttere: Fredrik Arnhjell, Edin Botonjic, Kasper Kaaber, Nicholas Nyquist, Nikolai Aasberg, Johannes Moe

Vi møtte et godt og ungt Årvoll-lag til bortekamp tirsdag 24. august. Som i vår åpningskamp hjemme mot Bærum 2 hadde det også møtt opp mange tilskuere på Årvoll denne lune tirsdagskvelden. Årvoll hadde tidligere et lag med mange gamle stjerner som hadde erfaring fra Eliteserien; i år er det et mer ungt lag - som regnes som èn av opprykkskandidatene i vår avdeling. Årvoll tapte sin første kamp mot et annen opprykksfavoritt: Heming.  

Årvoll hadde mest ball fra start, men uten å skape det helt store. Holmen forsvarte seg lavt, og var småfarlige på kontringer og dødballer. Utover i omgangen klarte Årvoll å skape et par gode muligheter, men en Sigurd Juel Torgersen i Holmen-buret og høyre stolpe hindret Årvoll i å score. Til pause sto det målløst. 

Vi gjorde flere byttet, både først pausen og i pausen. Årvoll presset på fra start i akt to, og det virket bare som et tidsspørsmål før de skulle score. Til slutt kom 1-0-målet. Årvoll-spiller David Bruk Mæhlum kom seg fri inne i 16.meteren og hamret inn ledermålet. 

Ikke lenge etter kom 2-0. Årvolls beste spiller, venstrekant Andrè Marti, fikk litt tid og rom på bakerste stolpe etter et frispark-innlegg, og satt inn 2-0 fra kort hold. 

Etter Årvolls to mål får vi blant annet en scoring annullert, i tillegg til at vi har noen gode muligheter til å score. Men alt i alt vant Årvoll fortjent 2-0, og de blir absolutt et lag å regne med i toppen av 4. divisjon avdeling 2. 

- Jeg synes vi lyktes bra med å ta ut Årvolls trusler; en stor og fysisk spiss og en god venstrekant. De første 15 minuttene synes jeg vi er klart best. Vi fikk etablert spill, har høyt press og får noen cornere og dødballer vi kunne utnyttet bedre. Etter det fikk de spilt av presset vårt litt lettere, og får mer rom å angripe i. Årvoll ble etter hvert det førende laget med mest ball, og kom til noen farligheter på vår venstreside. To gode lag møtte hverandre, men vi ble litt tunge og klarte ikke å kjøre kontringene vi ville kjøre, sier hovedtrener Mads Lystvedt.

- 2. omgang trykket Årvoll mer på. Vi lykkes ikke i høyt press, men klarer å skape noen sjanser på dødballer. Vi skulle gjerne slått flere innlegg i denne kampen. Vi slipper til Årvoll litt lett på scoringene, men merket at Årvoll-gutta var i litt bedre fysisk form enn oss. Det tok litt lang tid før vi begynte å spille sånn som vi ønsket. Det vi gjorde da vi hadde ball er det som skiller lagene. Det var uansett godt å se hvor lista ligger for de beste lagene i serien, forsetter Lystvedt.

Allerde fredag venter ny kamp for Holmen-gutta. Stabæk 3 er neste motstander. Gullrekka på NRK har enda ikke begynt, så det er bare å møte opp på Holmen kunstgress fredag kl. 20:15 for å se Holmens gullrekke i aksjon! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png