Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

MSA: Storseier i seriepremieren!

673 dager etter forrige obligatoriske kamp var det endelig klart for seriestart på Holmen kunstgress denne nydelige tirsdagskvelden. Rammene rundt lokaloppgjøret mot Bærum 2 var perfekt med godt over 100 tilskuere på tribunen denne varme august-kvelden. 

2021-08-11
A-lagsredaksjonen

Holmen - Bærum 2 4-0 (2-0)

Holmens lag (4-3-3): Sigurd Juel Torgersen - Henry Ekerholt, Simen Thøgersen, Max Hallgren (c), Frederik Lindqvist - Simen Garfjeld, Jørund Engeseth, Endre Lübeck - Casper Meidal, Mathias Mikalsen, Lasse Knutsen. 

Innbyttere: Andreas Thorsrud, Arian Cindahl, Edin Botonjic, Kasper Kaaber, Srosht Omer, Julian Pedersen, Andreas Raaen.

Mange av de nevnte 673 dagene uten obligatorisk kamp har blitt brukt til frustrasjon over at breddeidretten har holdt stengt, og denne frustrasjonen kom ut fra elleve supertente Holmen-gutter før det var spilt et minutt av kampen mot Bærum. Da dukket nemlig evigunge Lasse Knutsen opp og scoret det som kanskje er tidenes raskeste Holmen-mål, etter bare 27 sekunder. 

Bærum 2 hadde mest ball, men slet med å skape det helt store. På sidelinjen styrte tidligere Premier League-proff og landslagsspiller Trond Andersen Bærum-laget, som kun besto av juniorspillere for anledningen. 

Rett før pause doblet Holmen ledelsen. Etter kombinasjoner på venstresiden kom til slutt venstreback Frederik Lindqvist fri i boksen. Etter et løp fra dypet som hans store forbilde Fábio Coentrao fra favorittklubben Real Madrid ville vært stolt av, banket Lindqvist ballen bort i lengste hjørnet med en lekker avslutning. De som har fulgt lokalfotballen tett det siste tiåret fikk kanskje med seg at nevnte Lindqvist hamret inn 18 mål som venstreback (!) for nettopp Bærums juniorlag i G19 Interkrets tilbake i 2014. Dette er noe han minner nåværende lagkamerater om både titt og ofte, og i går fikk vi altså se litt "Interkrets 2014-takter" fra nummer 23. 

SCORING: Målscorer Frederik Lindqvist feirer med resten av gjengen.

Etter pause trykket Holmen på fra start, og går tidlig opp i 3-0-ledelse når Jørund Engeseth snapper opp en heading tilbake til keeper fra en Bærum-spiller, før han elegant lobber ballen over deres keeper og i mål. Først var det 17. mai-tilstander på sidelinja når linjedommeren vinket febrilsk for offside, på samme måte som barneskoleelevene vinker med sine flagg på Karl Johan mens de dytter i seg is og brus på nasjonaldagen. Til slutt fikk linjedommeren beskjed om at pasningen før Engeseths avslutning kom fra en motspiller. Dermed ingen offside - og nok en gang store jubelscener på Holmen kg.

Holmen gjør etter hvert bytter, og én av de som kom inn var Holmens hjemvendte sønn Kasper Kaaber. To minutter før slutt avanserer Kaaber sentralt i banen, før han banker til fra distanse. Keeper rekker ikke ned på markkryperen, og dermed 4-0 til Holmen. Det ble også sluttresultatet. 

Julian Pedersen, Srosht Omer, Casper Meidal, Max Hallgren og Simen Thøgersen spilte i går sine første obligatoriske kamper i rødt. Gratulerer til alle med gode og vel gjennomførte debuter! 

- Med tanke på det vi har jobbet med i treningsarbeidet, var det fint å se at spillerne var lojale og disiplinære opp mot hvordan vi ville fremstå. Vi var tøffe i duellspillet, og vant nok to tredjedeler av 50/50-duellene. Gutta viste vinnermentalitet. Vi gikk i strupen på dem med en gang og scoret tidlig, sier hovedtrener Mads Lystvedt.

- Bærum hadde mer ball enn oss, men det var fortrinnsvis på egen halvdel. Vi hadde elleve mann bak ball, og de slet med å trenge gjennom oss. De skapte vel kanskje to store muligheter. 4-0-seier er kanskje litt mye, men vi klarte å dekke de viktigste rommene og tvang dem til å slå langt eller at de spilte på seg brudd ved sidelinja. Jeg føler vi hadde god kontroll på Bærum gjennom hele kampen. All ære til alle spillerne, jeg er fornøyd med at alle utespillerne i troppen spilte og bidro bra. Alle var avgjørende for at vi tok tre poeng og holdt nullen. Vi har også fortsatt mye å forberede, men det smakte godt å ta tre poeng i seriepremieren foran over 100 mennesker, sier Lystvedt.

Nå venter full runde for de andre lagene i avdelingen neste uke, men Holmen skal ikke spille kamp igjen før 24. august. Da er det Årvoll motstander på bortebane. Kampstart kl. 20.15 på Årvoll kunstgress! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png