Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

MSA: Vi er tilbake!

15 måneder etter forrige kamp var A-laget endelig tilbake i aksjon da de møtte Kolbotn til treningskamp.

2021-07-08
A-lagsredaksjonen

Vi stilte følgende lag fra start: Fredrik Arnhjell - Arian Cindahl, Max Hallgren, Henry Ekerholt, Frederik Lindqvist - Jørund Engseth, Christoffer Brusnes, Endre Lübeck - Lasse Knutsen, Mathias Mikalsen, Markus Relbo. 

Innbyttere: Andreas Thorsrud - Simen Strysse, Julian Pedersen, Johannes Moe, Noah Kvifte, Nikolai Aasberg, Andreas Raaen. 


FULL FART: Henry Ekerholt i ferd med å passere Kolbotn-spissen.

Det har blitt sagt og skrevet mye om at breddeidretten har vært nedstengt (altfor) lenge, så la oss ikke dvele mer ved det. Gleden var derfor stor da vi møtte en opprykkskanditat fra den andre 4. divisjonsavdelingen en meget solfylt ettermiddag. 

Det er høytid for Silly Season, og ute i den store verden diskuteres det hvor Mbappé, Messi, Ramos og Ribéry skal spille kommende sesong. Samme dag som vår kamp mot Kolbotn smalt imidertidig en bombe som gjorde at de ovennevnte stjernene måtte vike plass på forsiden til Oppegård Avis. De kunne nemlig melde om at selveste Frode Kippe hadde signert for Kolbotn. Etter vår mening en av de største breddefotball-overgangene siden Ålesund brant. Kippe glimret imidlertidig med sitt fravær mot Holmen, men det kom tidlig tydelig frem at dette uansett var et godt og solid Kolbotn-lag som har fått trent godt den siste tiden. 

Vi skapte flere store muligheter i 1. omgang, men akkurat som for Mbappé i EM ville ballen rett og slett ikke inn. Og da skjer jo det som ofte skjer i fotball. Effektivte Kolbotn bryter sentralt i banen og går opp i 1-0-ledelse med en kontring selv "Drillo" i NRK-studio ville nikket anerkjennende til. Like før pause kommer også 2-0 på et godt plassert frispark. Holmen-Kolbotn 0-2 til pause. 

Etter hvilen fortsetter vi å skape flere gode muligheter. Men akkurat som for vår venn Mbappé i EM skulle det heller ikke lykkes på straffespark for Holmen-guttene. Etter vår straffebom står det 0-2 lenge, før 0-3 kommer på en Kolbotn-straffe like før full tid. 

Dermed endte det 0-3 i årets første treningskamp. Holmen-trener Mads Lystvedt sier følgende om årets første treningskamp: 

- Vi skaper nok sjanser til å score, men møter et godt Kolbotn-lag som straffer oss hardt. Uansett en god gjennomføring der vi kan ta med oss en del positivt, og godt å være i gang igjen. Vi ønsker å legge lista høyt ved å møte lag som vil kjempe om opprykk inn mot seriestart.


DEBUTANT: Max Hallgren spilte endelig sine første minutter i Holmen-drakten!

Nå venter litt sommerferie for A-laget, før oppkjøringen til høstsesongen begynner 19. juli. Frem mot seriestart 10. august mot Bærum 2 (bare å notere den datoen i kalenderen) venter blant annet treningskamper mot Holmlia og Gamle Oslo. 

God sommer! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png