Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

GLADNYHET - TINE Fotballskole - utvidet deltagerantall

Med dagens budskap under regjeringens pressekonferanse - har vi fått bekreftet at vi ytterligere kan utvide den tidligere pressede deltagerbegrensningen. For flere dager siden nådde vi det nasjonalt begrensede deltagerantallet på 200 til fotballskolen i uke 25. Men fortvil ikke, dersom du har vært for sent ute - vi har nå fått bekreftet vi har anledning til å tilby sommerens vakreste eventyr til enda flere.

TIL PÅMELDING

2021-06-18
Christoffer Brusnes

Våre dyktige instruktører står klare med et godt sportslig opplegg. Et opplegg som vil følge gjeldene smittevernregler. Det vil bli fokus på utvikling av tekniske og taktiske ferdigheter gjennom lek og spill. I fjor fikk spillerne stifte bekjentskap til Englands-proffen, Sander Berge. Og vår egen maskot Holmenfanten kom innom på besøk flere ganger - til deltagerne store begeistring. Kanskje det blir noen nye spennede overraskelser i 2021? 

ENGLANDSPROFFEN: Sander gir ut autografer til spillerne på TINE Fotballskole i 2020.

Uke 25: 21. juni - 25. juni

Uke 32: 9. august - 13. august

Tid: 10:00 - 15:00 (mandag - fredag)

Alle deltager får:

1 fotball, 1 t-skjorte, 1 bag/sekk, 1 diplom og et TINE produkt i forbindelse med lunsj

Barnepass:

Vi tilbyr barnepass før og etter fotballskolen. Det er åpent å levere fra kl. 08:30, og hente frem til kl. 16:00. Her vil deltagerne drive egen aktivitet under oppsyn av voksne instruktører frem til ordinære opplegget starter kl. 10:00. Dette tilbudet vil komme som et tillegg til prisen, og koster kr. 500,- pr. deltager, pr. uke. Tilbudet velges ved påmelding.

MASKOTJUBEL: Holmenfanten gleder seg til å møte barna igjen i 2021. 

Som følge av nåværende regler for Covid-19 har vi begrensende plasser, så meld deg på og sikre din plass i dag. Ansvarlig leder for årets fotballskole er Christoffer Brusnes. Spørsmål knyttet til fotballskolen rettes til christoffer@holmenif.no

Påmelding:

Uke 25

Uke 32

Begge uker (uke 25 og 32)

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png