Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

MSA: Srosht, Fredrik og Casper blir belønnet med A-lagskontrakt!

Vi i Holmen IF Fotball gleder oss over å dele nyheten om tre nysigneringer til A-laget. Srosht Asi Omer (18), Fredrik Arnhjell (17) og Casper Meidal (18), er tre spillere som har utviklet seg igjennom vår egen ungdomsavdeling. Vi er spente og stolte over å kunne ta med oss disse spillerne inn i en ny sesong, denne gang ikledd A-lagsdrakten. 

2021-05-13
A-lagsredaksjonen

Dette er tre unge, lovende spillere som vi allerede har stor kjennskap til. Vi er derfor både gledelige og entusiastiske over at de ønsker å spille videre i klubben. 

Litt om guttene: 

Srosht Asi Omer (18) valgte i 2017 å krysse fylkesgrensa, der han gikk fra sin moderklubb Lier IL, for å spille for Holmens lovende, G14-årgang. Omer viste seg som en meget begavet spiller, og har vist desto større utvikling de senere årene. Som spiller har Srosht en kjærlighet for ballen, og innehar et fantastisk overblikk og ro i spilllet sitt. 

  • Jeg har alltid hatt en drøm om å en dag få spille for A-laget til Holmen IF. En drøm har gått i oppfyllelse, og jeg er svært takknemlig for å få sjansen. Holmen er en fantastisk klubb, både på og utenfor banen. Jeg gleder meg til reisen videre, og ser frem til å strø litt pasninger i 4. divisjon også, sier Omer med et glimt i øyet.

Vi i Holmen IF gleder oss til å se Srosht ta nye steg i den røde drakten. 

BLIKK FOR SPILLET: Srosth koser seg med kula.

Fredrik Arnhjell (17) er en egenprodusert spiller, som har gått gradene igjennnom vårt Holmenakademi. Etter å ha spilt barnefotball for Hvalstad IL, har han resten av sin karriere spilt ungdomsfotball i Holmen IF. Arnhjell er keeper og måler hele 197 cm på strømpelesten. Han har dermed stor rekkevidde og er god på distribusjon. Fredrik er et forbilde både på og utenfor banen, en god representant for klubben. 

  • Jeg er veldig fornøyd med å ha signert for A-laget. Jeg gleder meg masse til å å bidra og spent på hva fremtiden har å by på, sier Arnhjell. 

Vi gleder oss til å følge utviklingen til Fredrik i 2021. 

A-LAGSPILLERE: Andreas og Fredrik er nå begge lagkamerater på A-laget. Her avbildet etter 1.plass i OBOS-cup 2019. 

Casper Meidal (18) er enda et akademiprodukt, som har spilt ungdomsfotball i Holmen IF etter overgangen fra Billingstad IF. Casper er en spennende spiller, som har tatt store steg de siste årene i den røde drakten. Med sin vinnervilje, gode ballferdigheter og drible repertoar, vil han være en publikumsfavoritt i årene som kommer. 

  • Jeg er veldig stolt over å få signere for A-laget til Holmen IF. Jeg har blitt godt tatt i mot og glad for å være en del av laget. Jeg håper denne muligheten vil bidra til å gjøre meg til en enda bedre fotballspiller, sier Meidal. 

Vi gleder oss til å se deg på banen i 2021, Casper.

DRIBLEFANTEN: Casper elsker å utfordre langs krittet. 

Etter at breddefotballen har vært nedstengt i over et år, er det givende å se at det gror godt i vår egen ungdomsavdeling. At unge spillere tar nye steg og utvikler seg som fotballspillere, viser at vi har en lys fremtid i vente. Vi gratulerer alle spillerne med A-lagskontrakt, vel fortjent! 

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png