Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Barn og unge kan igjen trene som normalt fra onsdag 20.januar

Gjennom regjeringens pressekonferanse tidligere i dag ble vi gjort kjent med at de fleste nåværende nasjonale tiltakene for å unngå smittespredning blir videreført. En endring som vi derimot kan vente er at barn og unge kan gå tilbake til normal treningsaktivitet fra og med førstkommende onsdag.

2021-01-18
Espen Johansen

Stadig er det slik at kampaktiviteter i form av treningskamper og turneringer må vente - men innad i klubb kan ordinære treningsaktiviteter gjennomføres for spillere opp til og med 20 år. Når det gjelder voksenaktiviteten (spillere over 20 år) vil de kunne trene under forutsetning om at avstanden på 1 meter opprettholdes mellom deltakerne, også i treningssituasjon.

For vår del betyr det at vi igjen åpner for fulle 90 minutter med aktivitet innenfor tildelt treningstid:

  1. Treningsgruppene fortsetter å møte til oppsatt treningstid (altså ikke tidligere)
  2. Man kan trene ut oppsatt treningstid - 90 minutter - men forlat anlegget umiddelbart etter endt aktivitet for å unngå unødvendige folkemasser utover trening på banen.

Vi vil oppdatere våre hjemmesider med oppdaterte koronavettregler gjeldende fra 20.januar, når vi mottar dette fra Norges Fotballforbund.

Vi minner om at Asker kommune forrige uke besluttet at man i tiden fremover i all hovedsak vil følge nasjonale regler og anbefalinger, men at dersom økt smittetrykk tilsier det - kan vi bli underlagt skjerpende retningslinjer på lokalt nivå også i fremtiden.

Holmen Idrettsforening minner om at vi stadig må opprettholde fokus på godt smittevern - eksempelvis deriblant påse at det kun er i treningssituasjon at barn og unge kan avvike fra avstandsregelen. Ved ankomst, i drikkepauser osv. skal alle opprettholde den avstanden som er påkrevet ellers i samfunnet.

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png