Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Klubbkort

Klubbkort.jpg

Sportssjefen forlenger sin kontrakt

Vår sportssjef rakk ikke mer enn en drøy måned i jobben, før arbeidsdagene brått ble endret for oss alle. Uforutsette arbeidsoppgaver måtte prioriteres foran tiltenkte oppgaver og klubbens årshjul. Robin Ødegaard snudde umiddelbart dette til noe positivt gjennom å benytte anledningen til å bli kjent med hans nye klubb på rekordtid.

2020-08-31
Christoffer Brusnes

Ødegaard har naturligvis gjort seg bemerket gjennom sin trengergjerning for G.19-laget. Videre så har han vært svært synlig i forbindelse med begge årets fotballskoler - og gjennom trenerskolering i form av interne utviklingstiltak for trenere i Holmen, Billingstad IF og Hvalstad IL.

Utenfor banen så har Ødegaard også vist sine gode administrative egenskaper, hva angår kommunikasjon, strategi og planlegging. Egenskaper som vi i tiden fra 12.mars har vært fullstendig avhengige av.

- Først og fremst vil jeg takke klubben for denne muligheten. Vi har noe spennende på gang i fotballgruppen, og den reisen ser jeg frem til å fortsatt være en del av. Holmen IF er en spennende klubb med mange flotte spillere, foresatte, trenere, ledere og andre ressurspersoner i og rundt. Så her er jeg overbevist om at vi skal få til gode ting sammen i fremtiden, smiler en alltid like entusiastisk Robin.

Vi i likhet med Robin håper at vi i tiden fremover vil bli gitt anledning til å fokusere enda mer på sport, enn hva 2020 har gitt oss anledning til. Og sport skal det bli mye av sammen med Robin i Holmen fremover, da han har bundet seg til klubben ut sesongen 2022.

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

G-sport.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png