Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

Klubbkort

Klubbkort.jpg

Holmen IF Fotball ønsker hjertelig velkommen til TINE Fotballskole i uke 33!

Velkommen til vår populære fotballskole i sommer! Vi har to flotte kunstgressbaner til disposisjon samt en av Askers beste gressbaner. Fotballskolen er åpen for alle barn i alderen 6-12 år uansett nivå (født 2008 - 2014).

2020-07-13
Christoffer Brusnes

Uke 33: 10.august – 14.august
Tid: 10:00-15:00 Mandag - Fredag

Alle deltagere får: en fotball, t-skjorte, bag/sekk, diplom og ett TINE-produkt hver dag i forbindelse med lunsj (deltagerne tar med seg egen matpakke og en drikkeflaske).

Våre dyktige instruktører står klare med et godt sportslig opplegg. Det vil bli fokus på utvikling av tekniske og taktiske ferdigheter gjennom lek og spill. Et opplegg som vil følge gjeldene smittevernregler! Det vil i løpet av uke 33 komme en eller flere overraskelser til Holmen Idrettspark.

Som følge av nåværende regler for Covid-19 har vi begrensede plasser, så meld deg på og sikre din plass i dag. Ansvarlig leder for årets fotballskole er Christoffer Brusnes. Spørsmål knyttet til fotballskolen rettes til christoffer@holmenif.no

NYHET! Nytt i 2020 er at vi tilbyr barnepass før og etter fotballskolen. Det er åpent å levere fra kl 08:30, og hente frem til kl 16:00. Her vil deltagerne drive egen aktivitet under oppsyn av voksne frem til det ordinære opplegget starter kl 10:00. Dette tilbudet vil komme som et tillegg til prisen, og koster kr 500,- pr deltager. Tilbudet velges ved påmelding.

Påmelding uke 33

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

G-sport.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png