MSA: A-laget spilte uavgjort borte mot Hasle-Løren.

I refleksgrønne bortedrakter som Trygg Trafikk ville vært stolte over, tok Holmen-gutta turen til andre siden av byen for å spille treningskamp mot Hasle-Løren lørdag 7. mars

2020-03-09
A-lagsredaksjonen
Hasle-Løren IL er kanskje mest kjent for sitt ishockeylag, som spiller hjemmekampene i Løren Ishall. Fotballaget er også ganske ålreit, skulle det vise seg. I fjor sommer ble det tap 1-3 mot samme lag i treningskamp. Man skulle tro at det var revansjelystne Holmen-spillere som kom ut fra startblokkene, men så var ikke tilfelle. De som prioriterte Løren kunstgress og Mads Lystvedt`s gutter foran Therese Johaug fra Kollen på TV, fikk se at Hasle-Løren tok ledelsen etter noe passivt forsvarsspill.

Vi slet med å få i gang spillet vårt i første omgang og hadde ikke særlig mye flyt offensivt. I pausen ble det snakket om å være mer "på", og at ønsket om å vinne dueller og kampen burde være mer til stede.

Pausepraten ga effekt. Johannes Moe kom inn til akt to, og bidro umiddelbart med scoring etter et fint angrep. "Den hvite N'Golo Kanté" har hatt en turbulent uke preget av kryptiske SMS-er fra SAS og offisielle meldinger fra Verdens Helseorganisasjon som har hintet frempå om at Italia-turen han har snakket om i et halvt år nok går i vasken. Tur til Italia for å se sitt kjære Lazio eller ei for unge Moe, 1-1 til Holmen og et lite momentum for de refleksgule. Utover i omgangen skapte vi flere gode muligheter, men ballen ville ikke i mål. Istedenfor var det Hasle-Løren som var tilbake i ledelsen da de utnyttet en ballmist langt inne på egen halvdel.

Holmen fortsatte å produsere sjanser. Og like før slutt kom det en fortjent utligning. Nok et fint angrep endte opp hos Kasper Thinn, som satte ballen i mål med en herlig tupp fra skrå vinkel. Thinn presterer på flere arenaer om dagen, og spydspissen fra Landmyra kom seg også til flere gode muligheter. Men det ble ikke flere mål. Dermed endte det 2-2, og dermed årets første treningskamp uten seier. I garderoben satt vi igjen med en følelse av at vi burde gjort det bedre, og at vi har mer å gå på.

Laget: Sigurd Juel Torgersen - Christoffer Brusnes, Jørund Engeseth, Jon Peder Unhjem, Simen Strysse - Amanj Mohamaddi, Endre Lübeck - Martin Thomassen, Edin Botonjic, Markus Relbo - Jonathan Kristengård.

Innbyttere: Sander Nordbye, Johannes Moe, Kasper Thinn, Alexander Fosse, Markus Kvamme, Anton Brodd.

I neste treningskamp venter Gamle Oslo, 14. mars kl. 12.30 på Holmen kg. Vel møtt!