Holmen Fotball kan med glede presentere Jakub Sowinski som vår siste i rekken av våre heltidsansatte. Hans roller i 2020 vil være Utviklingsansvarlig Ungdomsfotball Elite, hovedtrener G13-1, hovedtrener G12, samt spillerutvikler hos Holmenakademiet.

- Petter Sjåholm Melø

Etter en forrykende sesong opprettholder våre eldste jenter satsningen også i 2020. Dersom du er 15 år eller eldre, og har lyst til å bli en del av et fotballmiljø der hovedfokuset er spilleglede, mestring og inkludering, har Holmen IF tilbudet du søker.

- Petter Sjåholm Melø

Etter gode prestasjoner for juniorlaget i 2019, belønnes dermed fire nye spillere med A-lagskontrakt for 2020 sesongen.

13.11.2019
- Petter Sjåholm Melø

Forberedelsene til ny sesong fortsetter for fullt. Forrige uke ble det lovet og annonsert ytterligere signeringer til KSA. 6 nye spillere er signert - og spillerstallen for 2020 begynner for alvor å ta form.

12.11.2019

Viktig informasjon til alle trenere i Holmen IF Fotball