Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TINE%20Fotballskole%20-%202023.jpg

Nyheter

Vegar kom til oss som et virkelig friskt pust på vårsesongen, etter endte studier i nord kombinert med spill for Salangen. Opprinnelig Asker-gutt er han, og han slutter seg til vår rekke med spillere med lokal tilhørighet.

22.11.2022
- Espen Johansen

I Max Hallgren har vi hatt seriens mest målfarlige midtstopper, og vi ser frem til at han i ny sesong skal bidra med enda flere scoringer og verdifulle bidrag. 

22.11.2022
- Espen Johansen

Viktig informasjon til alle trenere i Holmen IF Fotball. Det er et fellesansvar å bidra til enkel og god gjennomføring av våre aktiviteter, samt gode forutsetninger for drift av banen. Gjennom vinterhalvåret medfører det at målene skal flyttes til kortsidene etter endt aktivitet.

21.11.2022
- Christoffer Brusnes

Frederik Lindqvist vendte i sommer hjem til Holmen, etter studier i Madrid. Med det tilførte han laget tiltrengt bredde og forsterket kvalitet. Dessuten er han en spiller som med sin rutine og erfaring bidrar med gode lederegenskaper på- og utenfor banen.

18.11.2022
- Espen Johansen

Alexander gjorde i år comeback i Holmen-drakt, etter 4 sesonger hos våre naboer i Asker - og er klar for videre spill i moderklubben i 2023.

17.11.2022
- Espen Johansen

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png