Grasrotandelen.jpg

nfflogo.jpg

NFFOslo.jpg

Kvalitetsklubb.png

Fairplay.jpg

Tine%20Fotballskole.jpg

Klubbh%E5ndbok_kolonne.jpg

Klubbhistorie_banner.jpg

TINE%20Fotballskole%20-%202023.jpg

Nyheter

Viktig informasjon til alle trenere i Holmen IF Fotball. Det er et fellesansvar å bidra til enkel og god gjennomføring av våre aktiviteter, samt gode forutsetninger for drift av banen. Gjennom vinterhalvåret medfører det at målene skal flyttes til kortsidene etter endt aktivitet.

21.11.2022
- Christoffer Brusnes

Frederik Lindqvist vendte i sommer hjem til Holmen, etter studier i Madrid. Med det tilførte han laget tiltrengt bredde og forsterket kvalitet. Dessuten er han en spiller som med sin rutine og erfaring bidrar med gode lederegenskaper på- og utenfor banen.

18.11.2022
- Espen Johansen

Alexander gjorde i år comeback i Holmen-drakt, etter 4 sesonger hos våre naboer i Asker - og er klar for videre spill i moderklubben i 2023.

17.11.2022
- Espen Johansen

2022 skulle være året hvor vår keeper Andreas Thorsrud endelig skulle spille seg varm igjen etter et, mer eller mindre, to år langt skadeavbrekk. Varm ble han, men dessverre var uhellet ute igjen, og satte han ut av spill høsten gjennom. Nå er endelig hanskene på igjen - og 2023 skal bli hans år.

17.11.2022
- Espen Johansen

Spillerende med flest målgivende pasninger gjennom årets sesong - er klar for å ta fatt på et nytt år, med enda flere avgjørende pasninger i Holmen-drakt. 

17.11.2022
- Espen Johansen

Samarbeidspartnere

 

If.jpg

Holmensenter.jpg

Jobzone.jpg

AdpointUnisport.jpg

Adpoint.jpg

Lilleberg.jpg

Modulvegger.jpg

Privatmegleren.jpg

Lagerboden.jpg

Dekkmesteren.jpg

Foodoccasion.jpg

Nike.jpg

Klubbpro.png